Lattenbodems

Promoflex

De Promoflex lattenbodem is de meest prijsvoordelige lattenbodem uit ons gamma.

De lattenbodem is vervaardigd uit multigelaagd beukenhout, wat zorgt voor een hoog niveau van duurzaamheid. Net zoals de andere lattenbodems is ook de Promoflex voorzien van stevige rubberen houders zodanig dat de latten altijd op hun plaats blijven en je ongestoord kan genieten van een welverdiende nachtrust.

Bekijk Promoflex

Senze

De Senze schotelbodem heeft ondersteunende schotels die los van elkaar roteren en bewegen. Op die manier zet de bodem zich helemaal volgens jouw lichaamsbouw en biedt deze een optimale ondersteuning. De Senze is deé lattenbodem bij uitstek voor mensen die last hebben van rugklachten, of deze net willen voorkomen.

Bekijk Senze

Wimaflex

De Wimaflex lattenbodem is vervaardigd uit hoogwaardige multiplex. De bodem is opgedeeld in verschillende ergonomische zones zodanig dat het mogelijk is om de hardheden aan te passen met behulp van de hardheidsregulatoren. Op die manier kan je jouw bed afstemmen op je unieke lichaamsbouw en genieten van een zalige nachtrust.

Bekijk Wimaflex

ONZE TOONZAAL

Bezoek onze toonzaal - Olsene

Beleef slaapcomfort tot in de kern in onze toonzaal te Olsene. Kom langs op Nieuwlandstraat 1 en ontdek een wereld van hoogwaardige matrassen en slaapoplossingen. Ons deskundig team staat klaar om je persoonlijk advies te geven en te helpen bij het vinden van de perfecte matras die past bij jouw unieke behoeften en voorkeuren. Ervaar het zelf en laat ons je begeleiden naar de ultieme slaapervaring. Bezoek onze toonzaal vandaag nog!

Maak een afspraak

REVIEWS

Onze service is uitstekend,
vraag het maar aan onze klanten!