Kussens

Innergetic

100% ergonomisch latexkussen (40x60 / 55x55) met wasbare hoes. De Hoes heeft een Viroclean behandeling voor een extra antibacteriële en virus reducerende werking.

Bekijk Innergetic

Royal

100% latexkussen met afneembare dubbeldoek hoes met grote anti-allergische eigenschappen. De hoes heeft een Viroclean behandeling voor een extra antibacteriële en virus reducerende werking.

Bekijk Royal

Soft Feather

Een kussen met 100% natuurlijke vulling voor een zalige nachtrust.

Bekijk Soft Feather

Big Sleep

Een veerkrachtig en donzig hoofdkussen met 800gr vulling in 60x60cm. Extra zachte volumineuze bolletjesvezel vulling, wasbaar op 40°C, ideaal voor een goede nachtrust.
De fijne percale stof voelt extra comfortabel aan en door de voorziene rits kan je makkelijk vulling, die apart verkrijgbaar is, uithalen of bijvullen zodat je uw kussen kan aanpassen tot het de ideale hoogte heeft voor een goede nachtrust.

Bekijk Big Sleep

Exclusive

Kussen gevuld met anti allergiche fiber balls. De hoes bestaat uit 100% perkal katoen.

Bekijk Exclusive

Gel Soft

Gel Soft is visco-elastisch en veel zachter dan latex. Vanwege de ultra veerkracht, soepelheid en snelle reactievermogen past het kussen zich onmiddellijk aan als u zich beweegt tijdens het slapen. U krijgt een zachte ondersteuning, waardoor uw spieren zich volledig kunnen ontspannen en u heerlijk zal slapen.

Bekijk Gel Soft

Senze

Kussen met Visco elastisch schuim. Voor een optimale ondersteuning van de nek. De Hoes heeft een Viroclean behandeling voor een extra antibacteriële en virus reducerende werking.

Bekijk Senze

Anatomic

Kussen met een latex vulling. Voor een optimale ondersteuning van de nek. De Hoes heeft een Viroclean behandeling voor een extra antibacteriële en virus reducerende werking.

Bekijk Anatomic

Classique

100% latexkussen met afneembare katoenen hoes.

Bekijk Classique

ONZE TOONZAAL

Bezoek onze toonzaal - Olsene

Beleef slaapcomfort tot in de kern in onze toonzaal te Olsene. Kom langs op Nieuwlandstraat 1 en ontdek een wereld van hoogwaardige matrassen en slaapoplossingen. Ons deskundig team staat klaar om je persoonlijk advies te geven en te helpen bij het vinden van de perfecte matras die past bij jouw unieke behoeften en voorkeuren. Ervaar het zelf en laat ons je begeleiden naar de ultieme slaapervaring. Bezoek onze toonzaal vandaag nog!

Maak een afspraak

REVIEWS

Onze service is uitstekend,
vraag het maar aan onze klanten!